Verdensberømt komiker kommer til Danmark

admin

427 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Comedy-fans verden over har både krummet tæer og grint med, når den amerikanske komiker Louis CK har lavet sjov med de udfordringer, som en hvid, middelaldrende og halvskaldet mand møder i sin dagligdag.

Hidtil har den amerikanske komiker dog ikke afholdt shows i Danmark, men i en ny pressemeddelelse afslører han, at de danske fans godt kan begynde at varme deres lattermuskler op.

Louis CK skriver nemlig, at han lægger vejen forbi den københavnske spillehal Forum 20. august.

- Der er helt nye jokes, og jeg tror, at jeg er en bedre komiker nu, end jeg har været i et stykke tid. Jeg vil hellige det her år til kun at lave fantastiske shows. Jeg er meget klar og spændt på at besøge jeres by, skriver Louis CK i pressemeddelelsen.

Billetsalget til det danske show bliver skudt i gang allerede i dag klokken 10.00.

De danske comedy-fans skal dog forberede sig på, at de eftertragtede billetter hurtigt vil blive revet væk. Danmark er nemlig det eneste skandinaviske land, som den humoristiske amerikaner indtil videre besøger under sin kommende turné.

Louis CK fik sit gennembrud som komiker i 1990'erne.

I dag betragtes Louis CK som et af de største navne inden for stand-up comedy, og han optræder jævnligt i flere kendte talkshow-programmer, heriblandt "Late Show with Stephen Colbert" og "The Tonight Show".

/ritzau/FOKUS