Verdensmester Hamilton ser allerede frem mod 2015

Champagnen er dårligt skyllet ud af håret, men Lewis Hamilton har allerede sat sig nye mål dagen efter at have vundet karrierens andet Formel 1-mesterskab.

Den 29-årige brite ser frem til at skulle forsvare sin titel næste år efter en sæson, hvor han vandt 11 løb af 19 mulige.

- Målet er at gå ind til næste sæson så stærkt som overhovedet muligt, og jeg har fuld tiltro til, at det lykkes for teamet, siger han ifølge AFP.

Mercedes-køreren tror, at VM-titlen kan hjælpe ham til at præstere mindst lige så godt som i år.

- Jeg har set, hvordan andre kørere er fortsat med at blive bedre sæsonen efter, at de er blevet mestre. Det håber jeg selvfølgelig også bliver tilfældet for os, siger han.

Lewis Hamilton glæder sig allerede nu til at bidrage til udviklingen af teamets kommende bil, der selvfølgelig bygger oven på den succes, som holdet har haft med 16 sejre i alt i den netop overståede sæson.

- Jeg ser frem til at vende tilbage til fabrikken og downloade hver eneste lille klump data og finde ud af, hvor jeg kan forbedre mig.

- Jeg vil også gøre mit til, at gutterne har alle de informationer, der skal til for at arbejde i den rigtige retning.

Hamilton og Mercedes har knap fire måneder til at forfine deres Formel 1-bil, inden den nye sæson begynder 15. marts næste år med grandprixet i australske Melbourne.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip