Verdensmestre overnatter på stadion efter Paris-angreb

De tyske verdensmestre overnattede på Stade de France efter fredagens blodige aktioner i Paris.

Landstræner Joachim Löw og hans spillere havde ikke den store lyst til at bevæge sig ud i byen mod holdets hotel ovenpå nederlaget på 0-2 til Frankrig i en venskabskamp.

Under kampen lød der tre store brag fra eksplosioner lige uden for Stade de France. Mindst fire blev dræbt lige uden for stadion, mens flere blev såret.

Trods skudangrebene blev kampen spillet til ende, og først efter slutfløjt gik det op for spillere og ledere, hvad der var foregået.

Joachim Löw berettede om chokerede spillere, mens teammanager Oliver Bierhoff forklarer, at man ikke var tryg ved at befinde sig ude i byen.

Derfor blev nattetimerne tilbragt inde på stadion, og først lørdag morgen blev den tyske landsholdsdelegation fragtet væk med politieskorte.

Allerede før kampen på Stade de France fik tyskerne fredagens første forskrækkelse, da de måtte evakueres fra et hotel i det vestlige Paris på grund af bombetrusler.

Skudangrebene flere steder i den franske hovedstad skønnes af flere medier at have kostet mellem 120 og 150 personer livet. Præsident François Hollande har erklæret hele Frankrig i undtagelsestilstand.

Frankrig skal på tirsdag møde England i en venskabskamp i London, men det er uvist, om kampen bliver afviklet. Det franske landshold vil lørdag forskanse sig, så fans og medier ikke får adgang til holdets træning.

Tyskland skal på tirsdag møde Holland i en venskabskamp i Hannover.

Til sommer er Frankrig vært for EM i fodbold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip