Verdenspremiere på Cloud Chamber

Cloud Chamber fungerer som socialt medie, som film og som spil på én og samme tid. Der er tale om en ny slags fiktiv underholdning, som henvender sig til Facebook generationen.

Partnerskabet mellem Cloud Chamber og SBS Discovery Media er et mediesamarbejde, der skal give begge partner erfaring og indsigt i de muligheder der er for at involvere brugerne.

- Cloud Chamber's brugere bliver taget ud på en hel unik, inspirerende og mystisk rejse. Der er ganske enkelt tale om en verdenspremiere, et ambitiøst eksperiment der befinder sig lige i krydsfeltet mellem nye og traditionelle medier, og vi synes derfor det er et interessant og sjovt projekt at være en del af, siger Thomas Tornerup, digital chef hos SBS Discovery Media, i en pressemeddelelse.

Cloud Chamber er skabt af Christian Fonnesbech, som også er overordnet instruktør på projektet, der har fået støtte af både Filminstituttet og fra flere private investorer.

- Vi har valgt at indgå i et tæt mediesamarbejde med SBS Discovery Media, fordi de havde en stærk profil både på tv, radio og digitalt. Vores succes er lig med at brugere i hele verden opdager Cloud Chamber og ikke mindst kommer ind og besøger sitet. Det tror vi samarbejdet med SBS DIscovery kan være med til at gøre, siger Christian Fonnesbech.

 

 

Dagens Gossip