Verdensstjerne på særligt besøg i Danmark

Skrevet af admin

02/12/2014
Til sommer kommer Lady Gaga til Danmark. Sammen med den amerikanske sangveteran Tony Bennett vil hun optræde én enkelt gang på dansk grund.De to verdensstjerner udgav tidligere på året albummet "Cheek to Cheek", og sammen tager de nu på verdensturné, hvor de vil fortolke klassikere fra The Great American Songbook.Koncerten bliver afholdt onsdag den 8. juli på Plænen i Tivoli, og her er forventningerne allerede store: - Det er enhver koncertarrangørs drøm at få lov til at præsentere to så prominente, stilskabende og internationale ikoner. Der er lagt op til en helt særlig aften, når de to optræder sammen under åben himmel, fortæller Tivolis programchef, Rune Erbs. Albummet "Cheek to Cheek" er en nyfortolkning af jazzklassikere, og det strøg direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200. Allerede den 5. december vil der blive åbnet for billetsalget. Plænen vil været afspærret, men hvis man har sæsonkort kan man stadig komme ind i haven og nyde koncerten på afstand ganske gratis. Newspaq

Dagens topnyheder

Til sommer kommer Lady Gaga til Danmark. Sammen med den amerikanske sangveteran Tony Bennett vil hun optræde én enkelt gang på dansk grund.

De to verdensstjerner udgav tidligere på året albummet "Cheek to Cheek", og sammen tager de nu på verdensturné, hvor de vil fortolke klassikere fra The Great American Songbook.

Koncerten bliver afholdt onsdag den 8. juli på Plænen i Tivoli, og her er forventningerne allerede store:

- Det er enhver koncertarrangørs drøm at få lov til at præsentere to så prominente, stilskabende og internationale ikoner. Der er lagt op til en helt særlig aften, når de to optræder sammen under åben himmel, fortæller Tivolis programchef, Rune Erbs.

Albummet "Cheek to Cheek" er en nyfortolkning af jazzklassikere, og det strøg direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200.

Allerede den 5. december vil der blive åbnet for billetsalget. Plænen vil været afspærret, men hvis man har sæsonkort kan man stadig komme ind i haven og nyde koncerten på afstand ganske gratis.

Newspaq