Vestergaard: Jeg drømmer om at spille i en topklub

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Borussia Mönchengladbach melder fredag ud, at klubben har en aftale på plads med Werder Bremens Jannik Vestergaard.

Den danske landsholdsspiller har dog fortsat to år tilbage af sin kontrakt med Werder Bremen, så i øjeblikket er det uvist, hvad der skal ske med den 23-årige midterforsvarer efter sommerpausen.

- Jeg er rigtig glad, hvor jeg er, men på den anden side drømmer jeg også om at spille internationalt og kæmpe med, hvor det er sjovt og ikke så meget om nedrykning.

- Vi må se, hvad der sker de næste par uger, siger Jannik Vestergaard fredag i forbindelse med landsholdstræningen i Helsingør forud for Kirin Cup i Japan.

Mens Werder Bremen lige nøjagtigt reddede sig en ny sæson i Bundesligaen i sidste spillerunde, så kæmper Mönchengladbach med i toppen af ligaen, hvor holdet sluttede på en fjerdeplads.

- Så mærkeligt som det end lyder, så har jeg spillet en god sæson, hvor jeg har haft en god udvikling. Den vil jeg også kunne fortsætte i Werder Bremen.

- Nu afventer jeg og ser, hvad der sker de næste par uger. Jeg kan ikke afvise, at der sker noget, men jeg vil ikke være ked af det, hvis jeg skal blive, siger Vestergaard.

Han indrømmer, at han gerne vil prøve kræfter med Champions League, hvilket er en mulighed i Mönchengladbach.

- Det er noget, vi alle sammen går og drømmer om. Det er også et af mine store mål at spille internationalt. Om det bliver i Gladbach vil tiden vise. Lige nu sker der en masse i kulissen, men hvad der konkret sker, kan jeg ikke kommentere.

- Jeg er glad, hvor jeg er, så hvis skridtet skal tages, så er det for at få en sportslig udfordring, hvor man spiller med længere fremme i tabellen, og hvor der forventes, at man vinder hver gang.

- Det er en udfordring, jeg gerne vil prøve, og jeg føler mig klar. Men der er meget, der skal falde på plads, gentager han.

Borussia Mönchengladbach er angiveligt ikke den eneste klub, der bejler til Vestergaard, som indtil for et år siden var anfører på det danske U21-landshold.

- Jeg ved, at der er flere klubber, der har meldt deres interesse, og lige nu er det en opgave klubberne imellem.

- Jeg skal bare koncentrere mig om at spille fodbold og være så god som mulig, og så må jeg se, om det udmønter sig i et skifte her til sommer, siger han.

Jannik Vestergaard vil ikke komme ind på klubnavne, men han er åben for andet end Tyskland. I England har han på rygteplan været kædet sammen med Tottenham.

- Jeg ved ikke præcist hvilke klubber, og hvor konkrete de er.

- Premier League er også noget, jeg godt kunne tænke mig en dag. Det er en kæmpe liga og en stor drengedrøm. Det er Bundesligaen og flere andre ligaer i Europa også.

- Jeg tager det, som det kommer, og så er det mavefornemmelsen, der en dag afgør det, hvis der ligger noget konkret på bordet, siger han.

/ritzau/