Vestsjælland-anfører giver marginaler skyld for nederlag

FC Vestsjælland tabte fredag for tredje gang i træk i Superligaen, da Randers FC vandt 0-1 på Harboe Arena i Slagelse.

Og det er et resultat, der ærgrer anfører Henrik Madsen meget.

- Jeg er trist, ærgerlig, sur og skuffet. Vi taber igen efter en kamp, jeg ikke mener, vi burde tabe. Vi havde nogle chancer, vi burde være kommet foran på. Vi har ikke tur i den i øjeblikket, og marginalerne er ikke med os. Fighten og viljen var dog god nok, siger Madsen.

Han bakkes op af sin træner, Michael Hansen.

- Vi er her for at få point, og det fik vi ikke, så det er meget uforløst. Jeg synes, det var en uafgjort kamp. Vi gav god energi og god fight og stod godt imod et fysisk stærkt hold. Men det endte 0-1 og burde nok have endt 0-0 eller 1-1.

- Som situationen er lige nu, er det point, vi savner, og det fik vi ikke. Vi mangler et point fra i dag, og det gør ondt på os, siger Michael Hansen.

Det lignede 0-0 ved pausen, da FC Vestsjællands Jan Kristiansen ikke fik afværget en bold, som endte med et hjørnespark. Det scorede Randers på - til Michael Hansens store skuffelse.

- Jan kommer til at tage en forkert beslutning. Han ville have frispark, men der blev dømt hjørne, og så skal vi også kunne cleare den. Der er blevet lavet seks mål mod os på hjørnespark, og i dag kostede det point.

- Han kan bare spille den tilbage til Thomas Mikkelsen, og det var selvfølgelig en fejl, men vi skulle også have clearet deres hjørnespark, siger han.

Anfører Madsen mener ikke, at der skulle have været hjørnespark i situationen.

- Jeg oplever, at der er frispark til Jan og ikke hjørne. Men vi skal bare dække ordentligt op. Det handler om at være klar i alle situationer.

Med nederlaget har FC Vestsjælland nu 14 point for 15 kampe og kan ryge under nedrykningsstregen, hvis OB slår FC Nordsjælland søndag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip