Vestsjælland-angriber: Overlevelseschance er 20 procent

Det ser sort ud for FC Vestsjælland efter søndagens remis mod Sønderjyske i Alka Superligaen.

FC Vestsjælland har med to kampe igen fire point op til Esbjerg på 10.-pladsen - lige over nedrykningsstregen.

Vestjyderne har dog en kamp mere tilbage, inden netop Esbjerg og FC Vestsjælland tørner sammen på søndag. Tirsdag skal Esbjerg møde AaB i Aalborg, hvor en Esbjerg-sejr sender vestsjællænderne i 1. division.

FC Vestsjællands målscorer i søndagens kamp, Dennis Sørensen, tror på, at der kan hentes to sejre i de sidste to kampe, og han krydser fingre for hjælp fra andre klubber.

- Overlevelseschancen er vel nede omkring de 20 procent. Vi erkender, at det er ude af vores egne hænder, og vi har brug for hjælp fra nogle andre hold.

- Vi skal i hvert fald ud og vinde de sidste to kampe og tage seks point. Det, mener jeg, bestemt også er muligt, for vi har vist, at vi kan vinde fodboldkampe og skabe chancer, siger Sørensen.

Forsvarsspiller i FC Vestsjælland Anders Kure er spændt på tirsdagens kamp, hvor holdet kan rykke ud uden selv at spille.

- Det bliver frygteligt at se Esbjergs kamp tirsdag aften, men vi må tage AaB-hatten på og heppe på dem. Vi må se, hvad der kommer ud af det, for vi kan ikke gøre så meget selv længere, siger han.

Cheftræner hos FC Vestsjælland, Michael Hansen, er optimistisk i forhold til at klare skærene i Superligaen, selvom han godt ved, det kan blive afgjort tirsdag.

- Hvis jeg skal finde det positive, så er det, at Esbjerg skal vinde i Aalborg for at lukke nedrykningskampen. Gør de ikke det, så har vi kampen på søndag, som vil være sidste skud i bøssen for os.

- Af den grund var det ene point mod Sønderjyske ikke helt spildt, for det holder os i live, hvis Esbjerg skulle spille uafgjort eller tabe, siger han.

FC Vestsjælland møder Esbjerg ude og Silkeborg hjemme i de sidste to runder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip