Veteran: Yussuf Poulsen gjorde forskellen mod Serbien

Det danske fodboldlandshold vandt 2-0 over Serbien lørdag aften, og det skyldtes især unge Yussuf Poulsens indsats.

Det mener landsholdets 35-årige højreback Lars Jacobsen.

- For mig var Yussuf banens bedste. Kolarov (Serbiens venstreback, red.) syntes bestemt ikke, at det var sjovt at spille over for ham. Han kunne slet ikke håndtere ham.

- Yussuf er fysisk stærk og utrolig hurtig. Det er ham, der gør forskellen, og han var uden tvivl den bedste på banen, siger Lars Jacobsen.

Efterfølgende blev Yussuf Poulsen kåret til kampens bedste spiller. Det var hans første landskampmål i karrieren.

I første halvleg sad Danmark på det meste af spillet, og Danmark burde reelt have scoret flere mål. Daniel Agger brændte et straffe, og efter pausen var Danmark presset langt tilbage på banen.

- Vi er jo blevet klandret for ikke at kunne køre de grimme og dårlige kampe hjem, men det må vi sige, at vi klarede til UG.

- Det blev virkelig en kamp, hvor vi forsvarede. Det defensive bestod af 99,9 procent, mens det offensive spil stod for 0,1 procent.

- Vi spillede en dårlig halvleg, hvor vi var ringe med fødderne. Men heldigvis "tordnede" Jakob jo bolden ind, joker Lars Jacobsen om Jakob Poulsens 2-0-mål, der snedigt sneg sig forbi den serbiske målmand kort før tid.

Danmark har nu 10 point efter fem kampe i EM-kvalifikationen. Danmarks næste kamp i EM-kvalifikationen er på hjemmebane mod Albanien 4. september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip