Veteranskuespiller afslører: Jeg elsker hash

Hans rolige, varme fortællestemme stammer måske fra et årelangt forbrug af cannabis.

I hvert fald afslører den erfarne Hollywood-legende Morgan Freeman, at han i mange år har været helt vild med det ulovlige rusmiddel.

Det skriver Daily Beast.

- Min første kone introducerede mig for det for mange år siden. Og hvordan tager jeg det? Det er fuldkommen ligegyldigt! Jeg spiser det, jeg drikker det, jeg ryger det, og jeg sniffer det, forklarer den 77-årige skuespiller.

Primært bruger Freeman cannabis for at lindre en kronisk smerte den ene arm, som han fik i 1997, da han kørte galt i sin bil.

- Jeg lider af den kroniske smertetilstand fibromyalgi i min arm, og det eneste, der hjælper bare en lille smule på smerterne, er cannabis, siger han.

Derfor mener veteranskuespilleren samtidig, at rusmidlet bør blive gjort lovligt, så andre kan få glæde af stoffets smertestillende effekt.

- Der er masser af historier om børn, der får epileptiske slagtilfælde, og man har fundet ud af, at cannabis får de her børn til at slappe af i en sådan grad, at de rent faktisk kan leve et normalt liv, forklarer han.

På trods af skuespillerens omfattende cannabis-forbrug lader det dog ikke til, at han er blevet sløv og doven.

I 2014 medvirkede han i hvert fald i seks forskellige film, ligesom han i løbet af 2015 skal være med i fire.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip