Vettel bakker Rosberg op i Hamilton-infight

Formel 1-verdensmesteren de seneste fire år, tyske Sebastian Vettel fra Red Bull-teamet, blander sig nu i den interne krig hos Mercedes.

Her er VM-bejlerne Nico Rosberg og Lewis Hamilton langt fra bedste venner - især efter det seneste grandprix i Belgien, hvor Mercedes-kørerne kolliderede, hvilket medførte, at Hamilton i sidste ende udgik, mens Rosberg sluttede på andenpladsen.

Vettel støtter sin landsmand Rosberg i sagen, hvor Rosberg er blevet sat på plads internt af Mercedes-ledelsen.

- Jeg synes, at der var tale om en normal racehændelse, hvilket ikke fortjente en diskussion omkring hensigt, siger Vettel til Sport Bild med henvisning til, at Hamilton efterfølgende beskyldte Rosberg for bevist at have påkørt ham.

- Ingen prøver at knække en andens vinge med vilje, og ingen ønsker at dømmes for illoyal kørsel, da det ofte ikke kan betale sig, siger Vettel, som ikke kæmper med om VM-titlen i år.

Force India-køreren Nico Hulkenberg, der også er tysker, er ligeledes på Rosbergs side i sagen.

- Nico gjorde alt rigtigt. Han forsøgte at overhale, fordi han mente, at han var hurtigere end Hamilton, siger Hulkenberg.

Rosberg topper VM serien med en afstand på 29 point ned til sin britiske teamkammerat.

Der resterer fortsat syv løb i denne sæson. Det næste finder sted på søndag, når det italienske grandprix køres på Monza-banen.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip