Vi vil enten sydpå eller til Disneyland i påsken

Skrevet af Emma Kirstine Kejser

28/02/2013

Dagens topnyheder

 

Det er den tidlige påske, som er skyld i, at flere danskere tager sig en tur til varmere himmelstrøg i påsken, mens andre benytter de ekstra fridage til at tage ungerne en tur til Disneyland i Paris.

-Påsken falder tidligt i år, så mange søger længere væk for at, få lidt varme. Vi kan se, at hver tiende rejsende vælger at holde påskeferie på De Kanariske Øer. De mange flyafgange gør, at prisen kan holdes nede, og samtidig er udbuddet af hoteller stort, så man kansammensætte rejsen, så den passer nøjagtig til ens feriebehov", siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Det er en opgørelse fra FDM travel, der viser at Paris lige nu er den mest populære europæiske storby lige nu. Det er fordi rigtig mange børnefamilier lige nu benytter sig af muligheden for, at besøge den berømte forlystelsespark med deres børn i påsken, og det er derfor Paris lige nu er så populær blandt storby rejserne, fortæller Jan Lochart.

Blandt solskinsrejserne hitter De kanariske øer, Sydspanien og Italien. Imens Paris, London og Rom ligger i toppen over storbyferierne.