Viborg-direktør: Vi skal bruge vores sunde fornuft

Med oprykningen til Superligaen, en stærk og solid fanbase samt noget så sjældent som positive tal på bundlinjen har 2013 været en succes for Viborg.

Det mener klubbens direktør Morten Jensen, der ikke har tænkt sig at rutte med pengene i januars transfervindue.

- En nødvendig del af vores image i klubben er, at vi dels bruger vores sunde forretningsmæssige fornuft, og dernæst at vi forsøger at bygge videre på vores sportslige fundament.

- Både med de spillere vi i forvejen har, men også med nye spillere, som vi kan tage ind i vores fremadrettede projekt, men med det forhold in mente, at vi ønsker at udvise økonomisk ansvarlighed.

- Det er nødvendigt, at vi hele tiden forsøger at tage nye skridt, både sportsligt og forretningsmæssigt. Dette skal vi arbejde videre med i 2014, siger Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

Viborg sluttede inden julepausen af med et ydmygende 0-5-nederlag til AaB, men det kan give et misvisende billede af sæsonen, der som helhed har budt på flere fodboldmæssige succeser.

Året har også været succesfuldt på andre facetter, mener Morten Jensen, der giver Viborgs trofaste fans og frivillige medarbejdere et klap på skulderen.

- Igennem hele år 2013 har vi haft en engageret tilskuer- og fangruppe både på ude- og hjemmebane, som har været medvirkende til at bringe holdet hen, hvor står det i dag.

- Vi har i snit haft et af rækkens flotteste tilskuertal, og det kan vi være stolte over, siger Morten Jensen.

Viborgs overordnede mål i 2014 er at bibeholde placeringen i Superligaen. Viborg ligger i øjeblikket nummer ni med 21 point efter 18 kampe - to point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip