Viborg fortsætter sejrsstimen mod Team Tvis Holstebro

06/02/2014

Viborg har ramt en god sejrsstime i kvindernes håndboldliga. Torsdag aften blev det til den femte sejr på stribe, denne gang 27-24 over Team Tvis Holstebro på hjemmebane.

Viborg slog det første hul til stillingen 8-5, men et par scoringer af Ann Grete Nørgaard bragte balance ved 8-8.

Udeholdet havde dog svært ved at dæmme op for Viborgs offensiv, og målmændene præsterede ikke mange redninger inden pausen. En god Viborg-afslutning sørgede for pauseføring på 15-10.

Team Tvis Holstebro kom bedre med efter pausen, og 10 minutter før tid fik holdet kontakt med favoritten ved stillingen 21-21. Men så løftede Viborg niveauet.

Viborg skabte en afgørende tremålsføring med under fem minutter tilbage, da Louise Burgaard scorede til 24-21 mod sin tidligere klub. Det formåede Team Tvis Holstebro ikke at svare tilbage på. Det var holdets fjerde nederlag på udebane i streg.

Med sejren ligger Viborg fortsat på andenpladsen, men er nu bare et point efter topholdet og den forsvarende mester, FC Midtjylland. Team Tvis Holstebro indtager stadig femtepladsen.