Viborg HK holder på markant profil

Landsholdsfløjen Maria Fisker fortsætter de næste to år hos topholdet Viborg HK.

Den 23-årige profil har torsdag indgået en ny kontrakt med den viborgensiske klub, der netop har afværget en truende konkurs.

Viborg HK har de seneste tre sæsoner stået i skyggen af FC Midtjylland og Randers HK, og selv om klubben skal skære 30 procent i spillerbudgettet fra næste sæson, så har venstrefløjen ambitioner om at vinde titler.

- Jeg ser frem til at være med til at få Viborg HK tilbage og vinde titler både nationalt og internationalt, siger Maria Fisker i en pressemeddelelse.

- Jeg ville ikke forlænge, hvis jeg ikke troede på potentialet. Vi har mange gode spillere i truppen, og selv om vi måske ikke har så mange som tidligere, er der høj kvalitet blandt dem, vi har. Jeg ser store muligheder for at bygge noget stort op, siger fløjen.

Elitechef Jakob Vestergaard glæder sig over aftalen med landsholdsspilleren, der i december kom på All Star-holdet ved VM.

- Det er jo et kæmpe scoop ikke bare for Viborg HK, men for hele dameligaen, at det er lykkedes os at beholde Maria endnu to år.

- Når du er verdens bedste, så er der selvfølgelig mange valgmuligheder, så vi er meget stolte over, at vi på trods af et reduceret budget kan beholde verdens bedste Fisker, siger han.

Tidligere torsdag forlængede Viborg HK også med højrefløjen Louise Lyksborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip