Viborg HK-profil: Vi skulle have lukket kampen helt

Viborg HK vandt den første DM-kvartfinale hos kvinderne med 20-18 ude over Randers. Men Viborg førte flere gange undervejs med syv scoringer.

Set i det lys havde Viborg foretrukket et større forspring inden søndagens afgørende returkamp.

- Inden kampen havde jeg nok gerne solgt den for en sejr på to mål, men som kampen udviklede sig, er jeg ikke tilfreds. Vi skulle have lukket kampen helt.

- Randers er et godt hold, så det er stadig 50/50. Men vi har dog hjemmebanen i ryggen i returkampen, siger Viborg-profilen Louise Burgaard.

Offensivt var hun blandt sit holds bedste, men ellers var holdets defensiv bedst på dagen.

- Det var en god forsvarskamp fra vores side, og Rikke (Poulsen, red) stod en fantastisk kamp, siger Burgaard med henvisning til sin målmand.

Selv var Rikke Poulsen ikke meget for at kommentere sin flotte præstation.

- Min indsats var vel godkendt, men ellers vil jeg lade andre om at vurdere den. Forsvaret stod godt, og Randers havde svært ved at komme til skud. Og når de fik skud fra fløjen, fik vi dem til at skyde, hvor vi gerne ville, siger Rikke Poulsen.

Hun lod sig ikke forstyrre af klubbens problemer, der truer den på sin eksistens.

Mandag kom det frem, at Viborg HK er truet af konkurs, og onsdag stod det klart, at direktør Nikolai Norup stopper efter fem måneder på posten.

- Det er ikke første gang, at vi står i sådan en situation. Jeg prøver at fokusere på det, jeg kan gøre noget ved, og så må andre tage sig af tingene udenfor banen, siger målmanden.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip