Viborg-kant efter 2-3: Vi havde det hele på plads

admin

425 uger siden

|

16/05/2016

Dagens topnyheder

Viborg-spilleren Jonas Kamper ærgrer sig over, at hans hold smed sejren væk, da det mandag blev til et 2-3-nederlag til Randers på hjemmebane i Alka Superligaen.

Hjemmeholdet kunne gå til pause med en 1-0-føring, og holdet havde ifølge kantspilleren styr på opgøret ind til pausefløjtet.

- Vi pissede det væk i anden halvleg. Vi gik fortjent til pause med en føring. Vi havde fuld kontrol, og der var ikke noget ved Randers' spil, der overraskede os. Vi kom foran og følte, vi havde det hele på plads, siger Jonas Kamper.

- Vi skulle have gjort tingene færdige i anden halvleg, men vi må erkende, at vi var på bagkant gennem hele halvlegen, vi var for langt fra dem. Derfor kom vi til at løbe rigtig meget efter bolden, og det kostede, tilføjer Kamper.

Han mener ikke, at Randers blev bedre i anden halvleg, men derimod at Viborg lukkede modstanderen ind i opgøret.

- Randers kom ikke ud med noget ekstra, men de straffede vores fejl. Dem lavede vi et hav af, og så blev vi ekstra sårbare.

Heller ikke træner Johnny Mølby er tilfreds med den manglende koncentration i anden halvleg, som blev dyr for værterne.

- Vi spillede en fornuftig første halvleg uden at være prangende. Men så spillede vi en rigtig dårlig anden halvleg. Vi gjorde ikke de ting, som fungerede i de første 45 minutter.

- Vi mistede koncentrationen, og så begyndte tingene stille og roligt at tippe over til Randers’ fordel. Det var vi selv skyld i, fordi vi ikke gjorde tingene 100 procent færdige, siger Johnny Mølby.

Der venter en svær opgave for Viborg i næste runde på udebane 23. maj mod Brøndby.

/ritzau/