Viborg-profil skadet: Rikke Skov ude i flere måneder

Viborg HK-stjernen Rikke Skov er sandsynligvis færdig for resten af sæsonen på grund af en korsbåndsskade.

I weekenden måtte den stærke bagspiller udgå af pokalfinalen mod FC Midtjylland, og mandag fik hun den værst tænkelige dom, efter at knæet var blevet skannet.

- Jeg laver en finte, som jeg har gjort 1000 gange før. Der er ingen fysisk kontakt med modspilleren, men jeg kan straks mærke, at der er noget galt, siger Rikke Skov til Viborg HK's hjemmeside.

- Vores fysioterapeut får knæet tapet ind, og jeg føler, det er ok at komme på banen igen midt i anden halvleg.

- Men dagen efter finalen hævede knæet op, og det begyndte at give smerter, så inderst inde var jeg nok et eller andet sted godt klar over, at det kunne være en korsbåndsskade, siger hun.

Det er anden gang i karrieren, at den 33-årige Viborg-spiller er korsbåndsskadet.

Træner Christian Dalmose ærgrer sig først og fremmest på Rikke Skovs vegne, men ligaens førerhold kommer også til at savne bagspilleren.

- Hun har været en profil og har udstrålet en enorm lyst det sidste halve år. Både spillemæssigt og for holdet har hun været en vigtig brik, så hun bliver savnet. Det er et stort tab.

- Heldigvis er hun så stærk en pige, at jeg er sikker på, hun nok skal komme igen, men det er godt nok en hård melding at få dagen før nytårsaften, siger Christian Dalmose til Viborg HK's hjemmeside.

Viborgenserne vandt lørdagens pokalfinale over FC Midtjylland med 26-21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip