Viborg smadrer FCM i reprise af kvindernes DM-finale

27/09/2014

Der var aldrig for alvor tvivl om resultatet, da guld- og sølvvinderne fra sidste sæson mødtes i kvindernes håndboldliga lørdag.

På hjemmebane var den forsvarende mester Viborg klart bedst og slog FC Midtjylland med hele 12 mål - 29-17 efter pausestillingen 13-9. Særligt til sidst blev udeholdet kørt over.

Særligt to af hjemmeholdets spillere løftede angrebsspillet. Isabelle Gulldén og Louise Burgaard scorede henholdsvis otte og syv mål. Men også firemålsskytten Rikke Skov spillede en fremtrædende rolle.

Hos FCM blev Nycke Groot noteret for seks mål, men det var ikke nok til at skabe spænding om udfaldet i slutfasen.

Med sejren ligger Viborg nummer to i ligaen med otte point for fem kampe, hvilket er det samme som topholdet Esbjerg.

Sidstnævnte sejrede selv i lørdagens anden kamp. Hjemme blev det til en sejr på 35-29 over Ringkøbing. Udeholdet bed ellers godt fra sig og førte 16-13 ved pausen.

Lotte Grigel blev topscorer for Esbjerg med otte mål, mens Jaqueline Anastacio nettede syv gange for taberen.