Viborg-topscorer Dalgaard: Vi fortjente point

Skrevet af admin

08/05/2014

Dagens topnyheder

Viborg FF måtte indkassere endnu et nederlag torsdag aften, da FC København besejrede de grønne med 2-0 i Viborg.

Længe så det ellers ud til, at viborgenserne skulle få mindst et point med fra opgøret, men to sene scoringer ødelagde den drøm.

Klubbens og Superligaens topscorer Thomas Dalgaard ærgrede sig efterfølgende over, at han og holdkammeraterne ikke kunne hente point til den tætte bundstrid efter en ellers godkendt kamp.

- Det er selvfølgelig frustrerende. Sådan er vilkårene. Det var en god spiller, de kunne sætte ind (Nicolai Jørgensen, red.), og han afgjorde tingene ene mand.

- Vi synes selvfølgelig, at vi fortjente et point, men det kan vi ikke bruge til en skid nu, siger Thomas Dalgaard.

Med nederlaget forbliver Viborg under Superligaens nedrykningsstreg, og topscoreren erkender da også, at det nu ser mere end svært ud at redde sig.

- Det er jo negativt, at vi bliver ved med at tabe. Men vi tror på det endnu, selvom det ser sort ud. Vi vil kæmpe det bedste, vi har lært.

- Måske er vi ikke favoritter til at overleve, men det er ikke umuligt. Der kan ske mange mirakler, siger Thomas Dalgaard og slutter:

- Det er en dårlig situation, det er klart. Men det er ikke forbi endnu. Med tre point på søndag er vi med igen, så det må vi gå efter.

Søndag tager Viborg imod FC Nordsjælland på hjemmebane./ritzau/