Viborg-træner: Comeback giver ballast inden slutspurt

Nedrykningstruede Viborg FF var bagud med 0-2 allerede efter en halv time mod OB på hjemmebane søndag eftermiddag, men takket være et imponerende comeback fik midtjyderne vendt opgøret på hovedet og fik 2-2 i det dramatiske opgør.

Viborgensernes cheftræner, Auri Skarbalius, var efterfølgende meget tilfreds med med det ene point.

-Tager man i betragtning, at vi kom så tidligt bagud med 0-2, og at vi fik en mand smidt ud, så kan vi kun være tilfredse. Der var et par koncentrationssvigt, men ellers er jeg tilfreds, siger Auri Skarbalius, der også lovpriste den moral, hans mandskab viste søndag:

- Spillerne har en god tro på tingene i øjeblikket. Det kan man virkelig mærke på dem. Når vi får modgang, så viser vi vilje, og det gjorde vi også i dag.

Holdet fra domkirkebyen er på trods af det ene point fortsat i ekstremt stor nedrykningsfare. Men ifølge cheftræneren kan et comeback som dette være med til at dyrke en stor selvtillid hos hele kollektivet.

- Det der med at være nede, for så efterfølgende at få vendt kampen, det giver en super oplevelse for hele fællesskabet. Så comebacket giver da en ballast til spillerne, som vi kan bruge i de resterende kampe, siger Auri Skarbalius.

Om de grønblusede kan tage denne selvtillid med sig videre, får vi at se i næste runde, hvor Auri Skarbalius og co. skal en tur til Randers for at møde Randers FC.

/ritzau/

 

Dagens Gossip