Viborg-træner efter nullert: Præstationen var godkendt

Et 0-0-resultat på udebane mod Brøndby er værd at tage med for et hold, som gerne vil redde sig endnu en sæson i Superligaen.

Derfor var Viborgs cheftræner, Ove Christensen, fint tilfreds med en nullert på Brøndby Stadion.

- Jeg er tilfreds med et point. Men jeg er nok endnu mere tilfreds med vores præstation. Det er præstationen, der baner vejen for pointet.

- Det er sådan en kamp, hvor vi godt kunne tabe, men vi kunne også - med de chancer vi fik, og hvis det havde været Thomas Dalgaard, der havde fået dem - have vundet.

- Men det var præstationen, som lå til grund for det, vi lavede, og det var absolut godkendt, siger Ove Christensen.

I den 11. og seneste spillerunde tabte Viborg med 1-3 på udebane til AaB, og det bekymrede Ove Christensen en hel del op til Brøndby-kampen.

- Vi blev virkelig udstillet i Aalborg. Vi fik vores organisation på plads igen. I Aalborg følte jeg, at arenaen og atmosfæren var for meget for os.

- Derfor var jeg lidt spændt på, om vi kunne holde til presset, der er på dette gigantiske stadion og gigantiske pres, som er fra Brøndbys supportere.

- Men det kunne vi, så det var en oprejsning for os - også fremadrettet, mener Ove Christensen.

Oprykkerne fra Viborg har 17 point efter de første 12 spillerunder, og det er tre point mere end Brøndby, som fortsat ligger lige over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip