Viborg-træner er bitter efter 0-2-nederlag

Viborg tabte for anden runde i streg i Alka Superligaen, da medaljebejlerne fra Sønderjyske vandt 2-0.

Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, var efter kampen ikke tilfreds med første halvleg, hvor hans mandskab manglede de sidste procenter.

- Vores første halvleg synes jeg ikke, vi kan være tilfredse med. Der var vi for passive. Vi manglede procenter i forhold til fart og tanke, siger han.

I anden halvleg så han en helt anden indstilling fra sine Viborg-spillere. Her kom holdet op i tempo, og udeholdet skulle have lavet et par mål.

- Så synes jeg vi spillede en rigtig fin anden halvleg, hvor vi virkelig kom op i tempo og fik dem trykket. Specielt i de sidste 20-25 minutter, hvor det var powerplay. Der skulle vi jo have lavet nogle mål, siger Johnny Mølby.

Træneren ærgrer sig derfor ekstra over de manglende point, da han mener, at Viborg havde fortjent en bedre skæbne i Haderslev.

- Derfor er jeg jo vanvittig bitter over, at jeg står her bagefter kampen og har tabt 0-2, for det, synes jeg, ikke er et retvisende billede på kampen, siger cheftræneren, der netop har forlænget sin kontrakt med Viborg.

Viborg har allerede sikret sig en sæson mere i Superligaen, og siden da har Viborg været godt spillende i flere kampe, men de sidste marginaler har ikke været på holdets side, mener Johnny Mølby.

- Efter vi reddede os oppe i Aarhus mod AGF, så er det den samme sang, vi synger gang på gang, nemlig at vi lige mangler det sidste. Vi har spillet godt i flere kampe, men vi har ikke fået resultatet med hjem, sige han.

Viborg skal i næste runde forsøge at få point på hjemmebane, når Randers kommer på besøg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip