Viborg-træner: Kunne ikke ramme hinanden fra tre meter

Viborg led lørdag et 0-1-nederlag, da man hjemme på Energi Viborg Arena tog imod FC Nordsjælland. Kampens enlige mål blev sat ind af Bruninho kort før tid, og det ærgrer Viborg-træner Johnny Mølby, at man ikke fik et point med fra kampen.

- Vi skulle have haft et point ud af den her kamp. Som kampen forløb, kunne det være blevet til point på kontoen, så det var skuffende, at vi ikke holdt hjem, siger Johnny Mølby.

Viborg var mere eller mindre selv skyld i Bruninhos scoring, og Mølby er skuffet over, at hans mandskab leverede sådan en fejl på et så vigtigt tidspunkt.

- Det var rigtig træls, det vi lavede til sidst. Vi burde være mere rutinerede end dem, og så gav vi sådan noget væk. Ikke nok med det så kom vi heller ikke tilbage og dækkede op, og Bruninho var helt umarkeret ved scoringen. Det er skuffende, siger Mølby

Han erkender dog også, at Viborg slet ikke fik spillet til at hænge sammen.

- Vi skabte for lidt i dag. Der var problemer med at strikke mere end tre afleveringer sammen, og vi ramte ikke hinanden fra tre meters afstand. Så det var svært at komme op i den ende, hvor det er sjovt. Jeg havde forventet mere i dag, siger han.

Jeppe Curth er enig med sin træner i, at der manglede noget skarphed i afleveringerne, når der endelig var mulighed for en omstilling.

- Det lykkedes os at bryde deres opspil et par gange, men vi manglede lige den sidste skarphed. før det blev rigtig farligt, siger Jeppe Curth.

- Det var meget ærgerligt, at vi ikke fik lukket ned til sidst. Det var en dårlig kamp fra begge sider, og derfor skulle det være 0-0, siger han.

Viborg får mulighed for at revanchere nederlaget i næste runde, når man gæster OB på Fyn.

/ritzau/

 

Dagens Gossip