Viborg-træner: Vi løb tør for idéer mod Tvis

I 54 minutter så det fornuftigt ud for Viborg HK, som kæmpede hårdt for ligasejren hjemme mod Team Tvis Holstebro torsdag aften.

Men det var Team Tvis Holstebros håndboldkvinder, som vandt 30-27, da Viborgs smalle trup manglede det sidste i slutfasen.

- Det blev afgørende, at vi løb tør for idéer i vores angrebsspil til sidst. Det gav dem nogle nemme kontramål. Vi var nødt til at spille med tre højrehåndede bagspillere, og det løste vi godt, indtil der manglede fem-seks minutter.

- Så fik Tvis lukket os ned, og vi kom ikke til de afslutninger, vi skulle. Så det var ærgerligt, for der blev fightet godt og spillet flot håndbold, men det var svært at spille uden en venstrehåndet bagspiller, siger Viborg-træner Lars Friis Hansen.

Landsholdsspilleren Louise Burgaard var blandt andet savnet hos Viborg, der måtte undvære flere spillere på grund af sygdom og skader.

- Det var matchafgørende. Havde vi haft Burgaard til at lægge noget pres i højre side, så tror jeg, at vi havde kørt den hjem stille og roligt, vurderer Viborg-træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip