Victoria Beckham startede ny trend som teenager

Skrevet af Aller Media

06/02/2014

Dagens topnyheder

Den 39-årige designer Victoria Beckham fortæller nu, at hun startede en trend som teenager ved at bære to par sokker sammen med sin skoleuniform.

Victoria Beckham føler, at hendes job er stressende. Læs hvorfor på IN.dk 

Hun har altid haft en stor interesse for mode og fandt derfor en måde, hvor hun kunne ændre hendes obligatoriske skoleuniform til at være mindre ’skrækkelig’, og dermed skabte hun en trend blandt sine klassekammerater.

- Jeg skabte en trend, hvor du gik med to par sokker – et par oven på det andet, fordi det på en måde posede rundt om anklen. I mine øjne ændrede det, hvordan du så ud i denne skrækkelige skoleuniform. Det bredte sig som en steppebrand, siger Victoria Beckham i et nyt dokumentarprogram ifølge femalefirst.co.uk.

Victoria Beckham brugte Gucci-pose som skoletaske

Stjernen, der er mor til 14-årige Brooklyn, 11-årige Romeo, otteårige Cruz og toårige Harper, som hun har med sin mand David Beckham, var så stor fan af designermærker, at hun brugte en Gucci-pose til at bære sine bøger og ejendele til skole med.

- Det var en Gucci-pose – ikke en ordentlig Gucci-taske. En pose som jeg slæbte alle mine bøger til skole i. Jeg brugte den dag ind og dag ud til bunden på tingesten faldt ud, siger hun.

Spice Girls-kjole var ikke fra Gucci

Til trods for sit image som Posh Spice så indrømmer Victoria Beckham, at hendes berømte sorte kjole, som hun bar, da hun var en del af Spice Girls, var high street og ikke en designerkjole.

- Den første kjole jeg havde på med Spice Girls, som alle troede var en lille, sort Gucci-kjole var faktisk fra Miss Selfridge. Jeg havde ikke råd til en lille, sort Gucci-kjole, siger designeren.

Victoria Beckham har dårlig samvittighed. Læs hvorfor på IN.dk 

Dokumentarfilmen om Victoria Beckhams liv og karriere ’Five Years – The Victoria Beckham Story’ har netop fået premiere på internettet.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk, Aller Media