Video: Babyballet er det nye hit

Selvom de små pus hverken selv kan stå, gå eller kravle, så skal det ikke forhindre dem i at tage en ballettime eller to med mor i ny og næ.

I byen Tustin, Californien kan nybagte mødre nemlig tage deres små babyer med til ballet. Det har danser og mor til to, Morgan Castner, nemlig sørget for.

Mødrene lægger børnene i en slynge og følger Castners instruktioner.

Læs også: 9-årig pige melder sine forældre til politiet

Og idéen er ganske god, siger hun til BabyCenter.

- Babyerne falder ofte i søvn, når musikken spiller, og vi bevæger os. Og hvis de ikke gør, så falder de bare hen og slapper af. Mødrene får lidt sved på pangen, deres muskler blevet strammet lidt op og de får tid til at give deres barn en lille lur, samtidig med de møder andre nybagte mødre.

På Babywearing Ballet's Facebook-side citerer Castner Dr. William Sears, som engang forklarede, hvorfor babyer elsker at danse.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Det er naturlig, at dans beroliger babyer. I al den tid, de lå inde i livmoderen, har de bevæget sig, og babyer har brug for bevægelse efter fødslen, fordi det bringer dem tilbage til det, de var vant til dengang. Børn bliver urolige, når de bliver helt stille. De forstår det ikke, og det skræmmer dem. Bevægelse får dem til at slappe af, fortæller Dr. William Sears.

Men det er ikke kun mødrene, der synes godt om idéen.

Videoen er blevet delt mere end 23.000 gange på Facebook, og knap 6.000 brugere har smidt en opadvendt tommelfinger efter videoen.

Se videoen hér:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by Babywearing Ballet.

 

 

Dagens Gossip