Video: Cyklist støder på noget, der ikke skulle være der - men politiet vil ikke hjælpe

Udstyret med et lille kamera på cyklen var amerikanske Kelly Howell forleden ude at nyde det gode vejr, men turen gik ikke helt som forventet. 

I lørdags kom Kelly cyklende på gang- og cykelbroen Berkley Bridge i Norfolk Virginia, da hun pludselig får øje på noget, der ikke burde være på den smalle bro. En bil i god fart kommer imod hende, og sammenstødet er nærmest uundgåeligt. Det skriver det amerikanske medie WVEC-TV.

LÆS OGSÅKvinde hørte en stemme kalde "far" i skoven og fandt noget meget uventet

- Jeg så bilen. Åh gud. Brems. Skrig, forklarer Kelly Howell om hvilke tanker, der fløj gennem hendes hoved, til WVEC-TV.

- Da jeg opdagede, at jeg ramte ham, var der ingen måde, jeg kunne stoppe det.      

Kelly bliver væltet af cyklen og ned i asfalten af bilen, viser videoen fra hendes cykelkamera.

LÆS OGSÅDerfor er det meget mere ulækkert at tisse i poolen, end du troede

Den forslåede Kelly spørger bilisten, hvad han laver midt på en bro for fodgængere og cyklister? Den mandlige bilist kan ikke svare på spørgsmålet

Da hverken Kelly eller bilisten har mobiltelefon med, kan de ikke ringe til politiet. I stedet udveksler de navne og informationer om hinanden. Senere på dagen kontaktede Kelly politiet og fortalte om ulykken på broen, men politiet ville ikke kigge på sagen.

LÆS OGSÅ: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her

- Jeg sagde, jeg har videoen, hvis I vil se det. Så sagde politibetjenten: Hvorfor har du en video? Så forklarede jeg, at jeg bruger kameraet til undervisning. Dertil sagde politibetjenten: Åh, måske var det dig, der forårsagede ulykken, siger Kelly til WVEC.        

Ifølge Kelly forklarede politiet, at hendes sag ikke kunne efterforskes, fordi politiet ikke var blevet kaldt ud til ulykken, og fordi hun først tog på skadestuen om søndagen, og derfor var det ikke sikkert, at hendes skader stammede fra dagen før.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I stedet er Kelly blevet opfordret til at tage sagen med bilisten og hans forsikringsselskab. Men den uheldige cyklist er ikke ude efter penge, hun vil bare gerne vide, hvad bilisten lavede og være sikker på, at han og andre bilister holder sig væk fra gang- og cykelbroen i fremtiden.

Se Kellys videoe her:

 

Dagens Gossip