Video: Familie i boligmareridt efter udlejning gennem Airbnb

Familien King fra Calgary i Canada udlejede i lørdags deres hjem til fire voksne, som var i byen til et bryllup, fortæller CBC News.

Imens tog familien hjem til svigermekanikken i den anden del af byen og overnattede. 

Senere på aftenen begyndte et mareridt dog at tage form. 

Star King begyndte at få sms'er fra naboerne om en ufattelig larm fra deres hjem og at politiet var mødt op. Åbenbart var der dukket partybusser op på deres matrikel og op mod 100 feststemte mennesker havde invaderet deres hjem.

Star og hendes mand, Mark, skyndte sig hjem, hvor de bønfaldt de fire lejere om at forlade deres hjem. En besked, som ikke rigtigt trængte ind, da lejerne tilsyndeladende havde indtaget nogle substanser og var "helt væk".

- Trægulvet knagede fordi det var sølet ind i sprut. Der er glasskår overalt, huller i væggene. og toiletterne er stoppet med kondomer,- fortæller Star.

Politifolkene, som ankom til stedet, kaldte festen for et "narkopåvirket orgie".

Airbnb fortæller selv, at de har ekskluderet de pågældende lejere og samarbejder tæt med familien og politiet om at erstatte det ødelagte igennem Airbnbs egen forsikring. 

Familien King har tidligere udlejet igennem Airbnb uden problemer, men har aldrig oplevet noget lignende.

- I mine 27 år på jobbet har jeg aldrig oplevet sådan en ødelæggelse fra en fest - slet ikke igennem sådan en speciel lejesituation,- siger betjent Jim Leung.

35 millioner gæster har overnattet igennem Airbnb og de fortæller selv, at skader forekommet sjældent.

Se Mark Kings egne optagelser af ødelæggelserne herunder.

 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip