Video: Grædende kvinde kylet af fly af arrig steward

En tilspidset situation blev fanget på kamera i et passagerfly, da en medpassager filmede en aggressiv stewards befalinger til en grædende kvinde.

Hændelsen fandt sted i Portland International Airport ombord på et indenrigsfly fra American Airlines.

I videoen er det tydeligt at høre, at de øvrige passagerer er helt chokerede over stewardens beslutning om at smide kvinden af flyet.

Ifølge det lokale medie KATU fortæller kvinden, som hedder Tiana Fough og er mor til to, at hun ikke fortjente den behandling, som hun fik.

- Jeg var ved at boarde flyet med de andre passagerer. Der var omkring tre personer foran mig. Jeg hyggesnakkede med kvinden foran mig, siger hun.

En steward bad hende om at træde til side, men hun opfattede ikke, at der blev talt til hende.

- Han havde ikke min øjenkontakt. Han havde ikke min opmærksomhed. Jeg hørte ham slet ikke, før han begyndte at råbe af mig, fortæller Tiana Fough.

Stewarden blev så irriteret over den manglende respons fra den kvindelige passager, at han begyndte at true hende med, at hun ville blive smidt af flyet. 

Tiana Fough fandt sin plads, men få minutter efter kom den ophidsede kabineansatte tilbage og begyndte at rode i hendes bagage.

- Hvor er dine ting? Du skal af det her fly lige nu, sagde han angiveligt.

En stewardesse kom sin kollega til undsætning og hjalp med at få kvinden gelejdet ud af maskinen.

Den vanvittige scene fik de øvrige passagerer til at buhe af personalet, mens kvinden grædende spurgte, hvad hun dog havde gjort for at blive smidt af flyet.

American Airlines undersøger nu episoden.

Se videoen herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip