Video: Gravid kvinde tæsker tilfældig - årsagen er chokerende

En video fra et overvågningskamera viser det chokerende øjeblik, hvor den 22-årige englænder Kaily Amess, der er gravid, pludselig springer på en tilfældig 44-årig kvinde på gaden. Det skriver avisen Daily Mail.

Den uheldige 44-årige kvinde, skotske Wendy Barbour, kom gående på gaden i South Shields, South Tyneside i det nordlige England, da Kaily kommer forbi og overhører Wendys telefonsamtale. Tilsyneladende ud af det blå går den gravide Kaily amok på Wendy og slår og sparker hende på kroppen og i hovedet.

LÆS OGSÅ: Chokerende video: Kvinde bliver sparket i hovedet af karate-knægt

I videoen ses det, hvordan en mand kommer til og formentlig opmuntrer Kaily til at blive ved i stedet for at gribe ind.

Den kommende mor blev kort efter anholdt og har fortalt, det var den forbipasserende kvindes skotske accent, der fik hende til at se rødt. Wendy Barbour, der bor i Glasgow, var ved at tale med sin datter i telefonen, da hun blev overfaldet. Få sekunder inden overfaldet sagde Kaily til Wendy "Ta' tilbage til Skotland!".

LÆS OGSÅ: Politihund går amok: Bider anholdt i halsen - se videoen

Den forslåede Wendy blev efterladt midt på gaden, mens biler kørte forbi uden at stoppe op og se til den forslåede kvinde. Wendys datter overhørte hele overfaldet og alarmerede politiet undervejs. Kaily stjal også fra Wendy under overfaldet.

Den uheldige skotske kvinde fik to blå øjne, talrige skrammer i ansigtet, en lille hjernerystelse og sløret syn - hun har fået et såkaldt dovent øje.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den voldsomme episode, som fandt sted for flere måneder siden, er først kommet for retten nu. Og Kaily Amess har netop fået to års fængsel og skal føde sit barn bag tremmer om en måned.  

Se videoen her - billedet er en kende uskarpt:

 

Dagens Gossip