Video: Hård straf til Spartak Moskva efter russisk ballade

Den russiske fodboldklub Spartak Moskva må spille to kampe for tomme tribuner, efter at en hård kerne af klubbens fans lavede ballade under en pokalkamp i onsdags.

Disciplinærudvalget i det russiske fodboldforbund meddelte fredag, at Spartak Moskva skal afvikle de næste to hjemmekampe uden tilskuere og betale 13.700 euro (102.000 kroner) i bøde.

Straffen kommer, efter at nogle af Spartak Moskvas tilskuere kastede med røgbomber og kom op at slås med sikkerhedsvagter i forbindelse med pokalkampen mod Shinnik Jaroslavl. Det fik kampen udsat i 20 minutter.

I første halvleg af den famøse kamp begyndte Shinnik Jaroslavls fans også at komme op at tottes med politiet, så det var bestemt ikke en rolig begivenhed. Politiet arresterede omkring 80 personer i forbindelse med urolighederne.

2. divisionsholdet Shinnik Jaroslavl blev straffet med tre kampe uden publikum og fik en bøde på 11.500 euro (85.000 kroner).

Spartak Moskva, som spiller i den bedste russiske række, skal helt præcist spille søndagens lokalopgør mod Lokomotiv Moskva samt næste uges søndagskamp mod topholdet Zenit St Petersburg uden tilskuere.

Spartak Moskva vandt i øvrigt pokalkampen med 1-0 over Shinnik Jaroslavl og er videre blandt de 16 bedste hold i turneringen.

Se videoen nedenunder, hvor du kan se urolighederne under kampen...

/ritzau/

 

Dagens Gossip