Video: Har du set disse to hjemmerøvere, der bagbandt deres ofre og truede dem med jagtgevær?

Søndag aften fik to personer sig en grim overraskelse, da de fik 'besøg' af to hjemmerøvere i et sommerhus. 

Politiet formoder, at gerningsmændene er gået efter noget specifikt, men kan ikke komme nærmere ind på, hvad det er. Umiddelbart er der ingen relation mellem ofrene og deres overfaldsmænd. 

Overfaldet foregik i et sommerhus i Vejby i Nordsjælland, og nu beder politiet eventuelle vidner eller andre, der ved noget, om hjælp. 

- Der sker det, at to mænd, som har lejet et sommerhus, bliver opsøgt søndag aften af de to gerningsmænd. Den ene er bevæbnet med dobbeltløbet jagtgevær og et stikvåben. Røverne tvinger sig adgang til huset og bagbinder de to mænd med ledninger og strips, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Henrik Gunst til Dagens.dk.

- Ofrene bliver frarøvet nogle egendele, og den ene af røverne kører til Handelsbanken i Helsinge, mens den anden bliver tilbage ved ofrene. Ham, der kører afsted, forsøger at hæve penge på ofrenes kort, som de har fået koderne til. Det er der, nogle af billederne er fra. 

Røveren kører tilbage til sommerhuset, og begge gerningsmænd kører derfra mod København. De forsøger efterfølgende at hæve penge på ofrenes hævekort i Njalsgade i Nordea på Amager.

De prøver også på Arne Jakobsens vej ved Shoppingcenteret Field's - og igen dagen efter inde i Fields - her er den anden video fra. 

- Vi skal bare have fundet dem her, siger Henrik Gunst, som kalder overfaldet meget groft. 

Politiet frigiver nu overvågningsbillederne, der viser, hvordan de to gerningsmænd forsøger at hæve penge med ofrenes betalingskort. Begge videoer kan du se nedenfor. 

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du rette henvendelse på 1-1-4.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip