Video: Her danser Vild med Dans-Thomas nøgen

Det kan give 'backfire', hvis man er lidt for rap i replikken. Det må Thomas Evers Poulsen sande. Til gengæld holder danseren ord. Derfor har han nu smidt en video på Facebook, hvor han danser nøgen.

Efter 'Vild med Dans knækker Cancer' for to uger siden lå Thomas Evers Poulsen og skuespillerinden Mathilde Norholt til at ryge ud af konkurrencen. Det fik tilsyneladende Evers til at gå panik i en grad, så han over for tv2.dk trak nøgenkorten. Med andre ord lovede han, at han ville danse nøgen, hvis parret gik videre i showet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det er uklart, om det var seernes ønske om at se prof-danseren uden en trevl på kroppen, eller om det var parrets cha-cha-cha, der sad lige i skabet. Men i hvert fald fik de sms-stemmer nok til, at endnu en runde i danseprogrammet blev sikret.

- Bordet fanger, siger Thomas Evers Poulsen i videoen, som parret har uploadet på deres fan-side på Facebook.

SE VIDEOEN HER:
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Thomas Evers Poulsen.

 

 

Dagens Gossip