Video: Jim Lyngvild truer med at offentliggøre korrespondence med Per Ørum

Skrevet af Elo Christoffersen

|

13/07/2013

Dagens topnyheder

Kendissen Jim Lyngvild er tilsyneladende ikke helt færdig med Per Ørum Jørgensen fra Demokraterne.

I aftes skrev Lyngvild en statusopdatering på Facebook, hvor han påtænker at offentliggøre hele korrespondencen med Per Ørum Jørgensen:

Jeg tror sørme jeg vil muntre mig med at lægge korrespondancen fra Per Ørum Jørgensen ud på min Facebook-side, så folk kan se hvordan manden nærmest har prostitueret sig selv for at få mig med i sit nystiftede parti. Nu går han til medierne og siger, at han bestemt ikke vil have MIG med i Demokraterne. Blot for at få billige sympatistemmer.

- Er han helt væk fra vinduet? Jeg synes faktisk det er både perverse og DIREKTE dårlig smag. DET VAR DIG DER KOM TIL MIG TOSSE!!! Ps. Jeg er fandeme så lykkelig over min fede ringridertur til Sønderborg. SydDanskere, i er for lækre... Og det er alle i andre også! God aften.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

 Per Ørum Jørgensen har sendt et svar på Lyngvilds Facebook-side:

- Kære Jim - Du er naturligvis velkommen til at offentliggøre vores korrespondance. Jeg har ikke noget at skjule og står ved hvert et ord. Jeg blev glad da du skrev, at du fuldt ud kunne anerkende Demokraternes program. Du er slet ikke så tosset, og jeg mener faktisk, at du er både er en modig og cool person, som kan gøre en forskel, hvis du bruger dine gode kræfter rigtigt.

- Der hvor kæden hopper af for Demokraterne er, når du lidt overraskende begynder at sammenligne alle bistandsmodtagere og dagpengemodtagere med Dovne Robert. Det er sgu ikke i orden - og det er helt i strid med vore principper, som du kan læse herunder, hvis du har glemt dem.

- Der er rigtigt mange mennesker ude i virkeligheden, som fortjener respekt. Jeg tror ikke at ret mange mennesker er på kontanthjælp for sjovt. Alle har deres egen historie og skæbne, og det irriterer mig at det er blevet så almindeligt at tale ned til mennesker, der har store udfordringer i deres hverdag.

- Du siger, jeg misforstår dig, men skaden er allerede sket, og derfor skrev jeg til dig, at Demokraterne ikke længere var interesseret - og det er vel fair nok... Jeg ønsker alt det bedste for dig i fremtiden. Kærlig hilsen Per Ørum.

Jim Lyngvild kom for alvor i modvind efter han tidligere i denne uge medvirkede i TV2-programmet "Liebhaverne". Lyngvild vil udleje sin gård ved Assens for 11.000 kroner om måneden og det faldt mange for brystet, at det var en husleje de ikke havde råd til. Desuden lød kritikken også på, at Jim Lyngvild talte ned til kontanthjælpsmodtagere.

I går offentliggjorde han dog en video, hvor han pointerer at han ikke har noget imod kontanhjælpsmodtagere. Men han var træt af kritikken.

Gense videoen nedenunder....