Video: Landmand møder ulveflok på jagt

En tysk landmand havde flere gange mødt en flok ulve, der skabte frygt hos borgerne i Uelzen-regionen, der ligger syd for Hamburg. 

For nogle uger siden lykkedes det ham så at filme dem, da de kom i flok mod ham, mens han sad i sin landbrugsmaskine. Og selvom han startede motoren, virkede mødet med menneske og maskine på ingen måde afskrækkende på ulvene, der marcherede helt upåvirket forbi ham. 

- Det virker på mig, som om ulvene er i en formation, der tyder på, at de er på jagt, siger landmanden John Helge til Allgemeine Zeitung, og understreger, at det på ingen måde var et rat møde for landmanden. 

- Det har stået på i månedsvis, og vi kan ikke længere bevæge os frit i området. Frygten for ulvene er for stor, siger John Helge til Allgemeine Zeitung. 

Det er tre år siden ulven for første gang viste sig i Danmark efter mere end 200 års fravær, og DNA-prøver viser, at der mindst har været 19 ulve på besøg i Jylland indtil videre.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip