Video: Motorcykel rammer bjørn med 140 kilometer i timen

Skrevet af Michael Lauritsen

|

23/08/2013

Dagens topnyheder

Fart og krydsende dyr på vejen er en farlig kombination. Det må en motorcyklist sande, efter han kom i nærkontakt med en sortbjørn på Highway 7 ved Hope i British Columbia i Canada.

En video, der er optaget med motorcyklistens hjelmkamera den 30. juni i år, er nu, ifølge Skynews, blevet frigivet som en advarsel.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholding

I videoen (i denne artikel red.) kan man se, hvordan motorcyklisten kommer kørende med meget høj fart. På andre videoer kan man se, hvordan han holder stille og pludselig accelererer 140 kilometer i timen på færre end 20 sekunder. 

En ung sortbjørn bliver samtidig skræmt af et tog, der passerer på en jernbane, som løber parallelt med vejen. Motorcyklisten kolliderer med bjørnen, da den forsøger at krydse vejen.

I en pressemeddelelse siger politiet, at motorcyklisten var fokuseret på sit speedometer som en del af sit stunt. Derfor så han først bjørnen, da det var for sent.

Motorcyklisten kom, ifølge Skynews, alvorligt til skade. Han var dog aldrig i livsfare. Bjørnen slap uskadt fra uheldet.

SE VIDEOEN HER: