Video på overvågningskamera chokerer politiet: - Jeg har aldrig set noget lignende i mine 23 år som betjent

Som politimand ser man en del, men selv efter 23 år kan man blive overrasket. Det skete i fredags, da en usædvanlig episode udspillede sig på en parkeringsplads i en lille by ved Winsconsin. Det skriver WISN-TV.

Et overvågningskamera har fanget, hvordan en mørkegrå bil pludselig helt umotiveret brager ind i alle andre biler på en p-plads ved en butik.

Læs også: Du vil ikke tro dine øjne: Kan man være så dårlig til at køre bil?

- I mine 23 år som politibetjent har jeg aldrig set noget lignende, forklarer politichefen i Mayvill, Christopher MacNeill til WISN-TV og tilføjer:

- Min første tanke var, du ser kun den slags situationer, når nogen prøver at undvige politiet eller i tilfæde med gadeuorden.

Læs ogsåVilde billeder fanger øjeblikket, hvor kvinde bliver befriet fra synkende bil

Hele ni biler fik en ordentlig tur af bilisten i den mørkegrå bil. Det viste sig, at bilen blev ført af en 92-årig mand, der prøvede at komme ud fra p-pladsen. Den modne herre har forklaret, at hans fod sad fast på speederen, og at han panikkede og mistede kontrollen over bilen.

Episoden er blevet vurderet til at være en ulykke, og derfor vil føreren ikke blive sigtet, men politiet, som derfor ikke kan tage mandens kørekort, vil gå videre med sagen til kørekortkontoret.

Se videoen her:  

 

Dagens Gossip