Video: Se hvem Frank Hvam knepper foran sine venner

Foto: Instagram

Bedst som man troede, at Klovn-komikeren ikke kunne lave flere tossede ting, overrasker han igen med en spektakulær sexakt for åben skærm.

Standup-komikeren, Frank Hvam, er ude om sig i disse dage, hvor hans gode komikerven Jonatan Spang har offentligt en video med hashtagget #kageknepning på Instagram. I videoen bestiger Frank Hvam en uskyldsren kagekone.

LÆS OGSÅ: Leger med tændstikker: Syvårig borgmestersøn futter fars gods af

Til en festlig begivenhed går mesteren i grænseoverskridende episoder omborg i en kagekone omgivet af andre komikere, der morer sig kongeligt over kageknepperiet. Især skuespilleren Tommy Kenter er vild med konceptet.

Det fremgår ikke af Jonatan Spangs hvor det morsomme klip stammer fra, og hvorfor Frank Hvam føler trang til at kneppe kagen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men optrinet minder påfaldende meget om Tommy Kenters tidligere kageknepning. I 2002 under Bodil-festen fik Tommy Kenter meget medieomtale, efter han lagde sig oven på en stor kage og lavede "bolle-bevægelser", mens han blev smurt ind i marcipan..

Se videoen her: 

View this post on Instagram

#kageknepning

A post shared by Jonatan Spang (@jonatanspang) on

#kageknepning

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip