Video: Søvngænger gik ud på togskinner - blev reddet af heltemodig menneskemængde

23/10/2013 12:52

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

En kvinde faldt mandag morgeni søvn på en togstation i Boston. Perronen var tom, og ingen så det, da hun begyndte at gå i søvne og landede ude på skinnerne. Det skriver Huffington Post.

Først efter et minut hører andre på perronen hendes råb om hjælp, og en menneskemængde strømmer til. To mænd hopper ned på skinnerne og hjælper hende op.

Læs også: Se den vilde video: Mand reddet lige før metro-tog drøner forbi

Kvinden slap med en brækket arm. Havde hun taget større skirdt, kunne hun være endt på de yderste togskinner, som kan give stød.

- Hun var aldrig i fare for at blive ramt af et tog. Der var ingen tog i nærheden af Davis Station på det tidspunkt. Hun bliver behandlet for en armskade, siger en talsperson for transportstyrelsen i staten Massachusetts.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Egentlig må man ikke hoppe ned på skinnerne, og transportstyrelsen opfordrer til, at man kontakter personalet, hvis man ser en person på skinnerne.

- Der så man byens styrke. Uden at tænke på deres egen sikkerhed, hoppede de ned for at sikre sig, at kvinden var ok, og løftede hende op uden at tøve, hvilket var forbløffende at se, siger Abha Gallwale, der var vidne til optrinnet.

Se overvågningsvideoen fra stationen her.