Video viser hjemløs pitbull rede sin egen seng: Nu er den endelig blevet adopteret

Takket være en video, der viser en pitbull rede sin seng, har hunden nu fundet et nyt hjem, han kan gøre sig natteklar i.

Hunden ved navn Rush har nemlig fået en adoptivfamilie, efter videoen gik viralt. Det rapporterer ABC News.

- Familien havde set video, kom ind, mødte Rush og blev forelskede, siger Nora Vondrell, der er direktør i SICSA, som finder nye familier til kæledyr i Ohio i USA.

Hun erkender, at det var svært at få ham afsat, fordi der er mange negative stereotyper omkring hunderacen.

- Hvis vi kunne være i stand til at understrege de nuttede ting ved Rush, så kan vi hjælpe folk med at se bag om pitbull-etiketten, siger hun.

Hunden blev bragt ind på internatet tidligere i år. Han blev adopteret af en familie, men den endte med at give ham tilbage igen den 4. september.

Læs også: Hunden forsvinder ind i skoven hver dag, og ejeren får et chok, da han ser hvorfor

- De smed ikke bare Rush væk. De havde virkelig prøvet nogle ting, men det var ikke et godt match for deres familie. Han er en højenergi-hund, som virkelig vil være sammen med dig, men han kan godt lide at løbe rundt og lege, siger Nora Vondrell.

Derefter begyndte personalet at træne hunden, så han kunne blive mere attraktiv at adoptere. Når de kom tilbage fra træningen, så de, hvordan Rush ville redde sin seng.

Så besluttede en fra personalet sig for at filme det. Siden har over 600.000 set videoen - og Rush har fået et nyt hjem som følge af den.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip