Video viser: Madonna rev tøjet af fan på scenen

Madonna er særdeles rutineret, når det handler om at skabe forargelse. Tidligere brugte hun sin egen nøgenhed til at provokere, men nu har hun taget skridtet videre under en optræden i Australien.

Her lavede den 57-årige popdronning et stunt, der leder tankerne hen på Justin Timberlake og Janet Jacksons famøse Super Bowl-optræden, da hun rev toppen af en kvindelig fan på scenen.

- Hun er den type pige, du har lyst til at slå i røven, sagde Madonna ifølge People Magazine, lige før hun rev toppen ned på den unge kvinde foran de mange koncertgængere.

Den aldrende superstjerne indså dog med det samme, at hun var gået over stregen og kom med en spagfærdig undskyldning.

- Undskyld. Det er sexchikane. Du må gøre det samme mod mig, sagde "Like a Virgin"-sangeren til kvinden.

Madonna turnerer i øjeblikket i Australien, hvor hun har fået voldsom kritik på grund af forsinkelser og aparte opførsel på scenen. Efter et show i Melbourne blev den internationale stjerne endda beskyldt for at være fuld, hvilket hun dog har benægtet i et opslag på Instagram.

- Tak for støtten. Det er trist, at folk ikke kender kunsten at spille skuespil og at optræde i en rolle. Jeg kunne aldrig gennemføre mine shows, hvis jeg var fuld eller på stoffer, skrev Madonna for tre dage siden på Instagram.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip