Vidner har set forsvundne indere på tog mod København

Nordjyllands Politi har fået mange henvendelser om det indiske drengehold i håndbold, der lørdag lavede et kollektivt forsvindingsnummer, mens de var til stævne i Dronninglund.

Flere vidner beretter uafhængig af hinanden, at holdet er set tage et tog fra Aarhus lørdag klokken 13:17 - et tog, der ankom til København omkring klokken 16 samme dag.

- Vi har vidneudsagn, der peger på, at drengene skulle have talt om at besøge en moské på Nørrebro i København, og det er et spor, vi naturligvis følger nu, siger politiets vagtchef, Henrik Beck.

Han understreger, at politiet har taget kontakt til tysk politi, ligesom der er taget kontakt til alle landets øvrige politikredse i forbindelse med sagen.

Ifølge vagtchefen har de fem holdledere, der deltog i stævnet sammen med drengene, alle forladt landet og er taget tilbage til Indien efter endt afhøring hos politiet.

Der har været forskellige oplysninger omkring alderen på de indiske forsvundne drenge, der i første omgang menes at have været mellem 14 og 16 år. Politiet i Nordjylland oplyser nu, at de forsvundne 11 indere er i alderen mellem 13 og 20 år.

Konkret er en af inderne 13 år, der er to på 15 år, fire af dem er 16 år, tre af dem er henholdsvis 17, 18 og 19 år mens den ældste er 20 år, oplyser Nordjyllands Politi på twitter.

Politiet er i besiddelse af drengenes ejendele og pas. Til gengæld har man ikke den fjerneste idé om, hvorfor drengene tilsyneladende er forsvundet fra jordens overflade.

Personer med oplysninger opfordres til at kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

/ritzau/

 

Dagens Gossip