To vidt forskellige film om James Brown på vej

»Niceville«-instruktøren Tate Taylor er på vej med en film om James Brown og samtidig arbejder hans kollega Mark Mori på en meget anderledes produktion. Han arbejder på en dokumentar, der skal fremstille den afdøde sanger, som han angiveligt virkelig var - en sindssyg særling.

Mori gjorde sig sidste år bemærket med en dokumentar om modellen og kultikonet Bettie Page. Han vil nu kaste lys over Browns privatliv og fortæller nyhedsbureauet WENN, at han har gode kilder til sin
historie: »James Brown hemmeligholdt en del af sit liv, men folk, som arbejdede sammen med ham, er trådt frem og vil fortælle, hvad de har oplevet«, siger Mori og fortsætter: »Måske burde jeg ikke koge det ned til et enkelt ord, men der er én ting, alle er enige om, og det er, at Brown var sindssyg. Han gik bogstavligt talt vanvittigt langt for at gøre visse ting og hans offentlige liv var helt forskelligt fra hans privatliv«.

Taylors film med titlen »Get on Up« får Chadwick Boseman fra sportsdramaet »42« i rollen som Brown, ligesom Dan Aykroyd, Viola Davis og Octavia Spencer ses på rollelisten. Desuden medvirker TV-skuespilleren Nick Eversman som en ung Mick Jagger.

Han har en slående lighed med Rolling Stones-forsangeren, som sjovt nok producerer Taylors biografiske musikdrama, der efter planen får premiere i august næste år.

James Brown døde af en svær lungebetændelse 1. juledag 2006, 73 år gammel.

 

Dagens Gossip