Viktor Axelsen brænder sammen i indisk semifinale

Badmintontalentet Viktor Axelsen gik totalt i stå i det afgørende sæt mod inderen Kashyap Parupalli, og dermed er danskeren ikke med i søndagens finale ved India Championships.

Axelsen, der var finaleseedet i turneringen, tabte 21-18, 20-22 og 7-21 i en kamp, der kun var jævnbyrdig i de to første sæt.

Den fynske VM-bronzevinder kom ellers planmæssigt fra start og trodsede både en hårdt kæmpende modstander og et medlevende hjemmepublikum i hallen i Lucknow, da han vandt første sæt.

Der var større problemer i andet, men Axelsen kom flot tilbage og så ud, som om han havde fået overtaget, da han overlevede tre indiske sætbolde ved stillingen 17-20.

Men ved 20-20 kunne danskeren ikke holde fast, og Parupalli kom lidt for let til sætsejren på 22-20.

Den nedtur knækkede tilsyneladende Axelsen totalt, for danskeren virkede nærmest opgivende i tredje sæt, der blev skæmmet af et utal af lette fejl.

Parupalli kom foran 12-2 i en håndevending, og al Axelsens modstandskraft var åbenbart blev opbrugt i andet sæt.

Dermed bliver finalen et rent indisk anliggende. Parupalli møder i slutkampen sin topseedede landsmand Srikanth Kidambi.

Senere lørdag gjorde den topseedede danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen, hvad Axelsen ikke formåede.

Den danske duo vandt klart i deres semifinale mod det sjetteseedede indiske par Pranaav Jerry Chopra/Akshay Dewalkar, der blev slået 21-10, 21-13.

Finalen spilles søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip