Viktor Axelsen efter VM-klø: Jeg hader at tabe

Tilfredshed med VM-bronze. Og ærgerlig over indsatsen og nederlaget på 9-21, 7-21 til verdensetteren Lee Chong Wei i semifinalen.

Sådan sammenfattede badmintonspilleren Viktor Axelsen sine tanker, efter at han lørdag havde fået store øretæver af malaysieren i en fyldt Ballerup Super Arena.

- Jeg hader at tabe, så min taske fik lige et hak. Jeg havde lige brug for at afreagere, siger Viktor Axelsen.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Jeg render ikke rundt derinde for at tabe, og det er ikke særligt sjovt at få 7 og 9 point. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men det var bestemt ikke nok.

- Han var klasser bedre end mig, og jeg må tage hatten af for ham. Hvis jeg overhovedet skal kunne gøre noget mod ham, skal jeg være på 110 procent i alle parametre i mit spil. Det var jeg ikke i dag, siger Viktor Axelsen.

Den 20-årige herresingle, som tabte for sjette gang af seks mulige til Lee Chong Wei, er uanset hvad meget tilfreds med udbyttet af sit blot andet VM som senior.

- Jeg er rigtig glad for den turnering, jeg har haft. Jeg fik chancen for at gribe en medalje, og det har jeg gjort. Jeg er stolt af den måde, jeg har spillet på i denne uge, siger danskeren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip