Viktor Axelsen udraderer franskmand i Hongkong

VM-bronzevinderen Viktor Axelsen har fået en fin start på Super Series-turneringen Hong Kong Open, hvor han nu er klar til kvartfinalen.

Torsdag morgen dansk tid fulgte den 20-årige fynbo sin flotte sejr over japaneren Kenichi Tago op med en stensikker gevinst mod franskmanden Brice Leverdez.

Axelsen vandt i to hurtige sæt med 21-7, 21-14 over Leverdez, der er nummer 22 i verden, og spillede sig dermed blandt de sidste otte i den stærkt besatte turnering.

Franskmanden bragte sig foran med 1-0 i første sæt, men det var eneste gang i kampen, at han havde flere point end den talentfulde dansker, der hurtigt satte tingene på plads.

Senere torsdag skal de to øvrige danske herresinglespillere, Hans-Kristian Vittinghus og andenseedede Jan Ø. Jørgensen, forsøge at gøre ham kunststykket efter.

Torsdagsprogrammet har også budt på et rent dansk møde i herredouble, hvor Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen besejrede Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup Sørensen i to sæt med cifrene 21-13, 21-15.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip