Vil knalde 100.000 mænd: Islamister raser over 21-årige Ania

Michael Lauritsen

|

16/09/2013

Dagens topnyheder

Siden polske Ania Lisewska i maj proklamerede sin plan om at dyrke sex med 100.000 forskellige mænd verden over, har reaktionerne været mange. Nogle griner, andre smiler, og så er der dem, som stempler den 21-årige kvinde som rablende gal og opmærksomhedshungrende.

Og nu har egyptiske islamister også meldt sig i rækken blandt folk, der har en holdning til den sexglade polak. Det skriver Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Ania vil have sex med 100.000 mænd

Islamisterne advarer Ania Lisewska imod at rejse til Egypten i bestræbelserne på at nå sit mål.

Det er angiveligt efter, at en anden egypter, Mohammad Abdel Moneim, har tilbudt at hjælpe den unge kvinde ind i landet.

Ifølge det arabiske website Eram News, udtaler Mohammad Abdel Moneim, at Ania blev glad for tilbudet, fordi hun havde hørt om Egyptens 'skønhed og landets flere tusinde år gamle historie - og mændenes virilitet'.

LÆS OGSÅ: Sex med 100.000 mænd: Ania tager på 'Tour de Knald'

Det har, ifølge AlArabiya.net, sat gang i en voldsom debat på forskellige arabiske nyhedssites.

- Nogle arabere truer mig. Andre opfordrer mig til at komme. Jeg kan håndtere tumulten, forsikrer Ania Lisewska og fortæller, at hun tygger på mange tilbud i øjeblikket.

Det er uklart, om turen til Egypten bliver til noget. Men noget skal der ske, hvis drømmen skal realiseres. Og selvom den 21-årige 'kun' har været sammen med 424 mænd indtil videre, tager hun det hele med ophøjet ro.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg har hele mit liv til at gennemføre det, så jeg har ikke travlt. Det højeste antal på kortest tid, jeg har været sammen med, er 35 mænd på otte timer, siger hun.

Ania Lisewska oplyser, at hun stræber efter at sætte 20 minutter af til hver mand. Derfor forventer hun ikke at være færdig med projektet lige med det første.

SE BILLEDER AF ANIA LISEWSKA I FULD STØRRELSE HER: