Vil være Batman: 7000 fremmede opfylder syg drengs ønske

Femårige Miles, som lider af leukæmi, får lov til at udleve sin store drengedrøm på fredag, og det vil 7000 vildt fremmede mennesker hjælpe ham med.

Da den amerikanske udgave af Ønskefonden "Make-a-Wish Foundation" spurgte den lille dreng, hvad der var hans største ønske, var svaret klart. Miles ønskede at være BatKid.

Derfor bliver knægten på fredag forvandlet til en yngre udgave af tegneseriefiguren Batman, og hele 7000 frivillige i San Francisco har meldt sig til at gøre dagen ganske særlig for den alvorligt syge dreng.

Læs også: Schæferhund redder forladt baby

Miles skal blandt andet redde personer, som sidder fanget i en svævebane og jage skurkene "Pingvinen" og "Gækkeren", hvorefter han modtager nøglen til byen og bliver hyldet af borgmesteren, politimesteren og tusindvis af fremmødte.

- Når han nu gerne ville være en superhelt, så synes vi, at vi var nødt til at have en stor menneskemængde med skilte til at heppe på ham, så han kan føle sig som en rigtig helt, fortæller Jen Wilson fra Make-a-Wish til ABC News.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det er organisationens største event til dato, og mange af de frivillige kommer flyvende til San Francisco for at være med.

DC Comics overvejer også at give Miles sin helt egen tegneserie med Batkid. 

 

Dagens Gossip