Vild forandring: 19-årig pige pumper jern fem gange om ugen

En svulmende bodybuilderkrop er ikke, hvad de fleste teenage-piger drømmer om. Men 19-årige Georgina McConnell fra Storbritannien ligner ikke sine jævnaldrende på det punkt. Allerede, da hun var 17 år, droppede hun tøse-fnidder og One Direction-plakater til fordel for proteinpulver og vægtstænger.

Det betyder seks måltider om dagen med nøje udvalgte råvarer og fem workouts om ugen. Et liv, der blandt andet holder hende fra at gå ud og spise en lækker middag med familien eller bruge tid med veninderne.

Men det hårde arbejde bærer frugt, og Georgina McConnell vejer nu omkring 64 kilo og har større muskler end langt de fleste mænd. Og i sommer tog hun guld i det britiske bodybuilderforbunds North East Championships.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg elsker bodybuilding. Det er mit liv, fortæller Georgina McConnell til den engelske avis, Daily Mail.

Det 169 centimeter høje muskelbundt har ikke passionen for træning fra fremmede.

- Min mor og far går meget op i at holde sig fit. Så der lå altid vægte og andet udstyr rundt omkring i huset, da jeg var yngre, forklarer hun.

SE OGSÅ: Totalt trimmede tøser leger foran kameraet

Den bomstærke teenager er godt klar over, at hun skiller sig ud fra mængden. Og hendes muskuløse krop deler da også vandene.

- Mine forældre og venner er virkelig stolte af mig og synes, jeg ser godt ud. Min bror har det totalt modsat. Han forstår ikke bodybuilding, fortæller Georgina McConnell .

SE OGSÅ: Her er verdens vildeste bodybuildere

Den disciplinerede atlet, der for nylig blev student ved Sunderland College, fortæller, at musklerne har givet hende masser af selvtillid.

Konkurrencerne handler ofte om at vise sig selv frem i en lille bikini. Alligevel dækker hun sig helst til, når hun færdes på gaden.

- Hvis jeg ikke gør det, stirrer folk. Især på mine arme og skuldre. Jeg får en masse komplimeter for min fysik, men også en del negative bemærkninger. En hel del mennesker har sagt grimme ting gennem tiden, siger hun.

Men selvom livet som bodybuilder har betydet, at Georgina McConnell har måttet give afkald på teenage-tilværelsen, så er hendes største drøm at blive en af verdens bedste bodybuildere.

- Jeg kan lide at konkurrere, og jeg vil elske at blive professionel en dag, siger hun.

SE GEORGINA MCCONNELLS VILDE FORANDRING HER:

 

Dagens Gossip